“De sleuf blie ekkes dicht want zuipen is verplicht”


Datums Activiteit
02-02-2024 Steek die veer maar in je reet feest, PART III
04-02-2024 Kans plus, dit jaar in Venhorst bij de Peeltuuters.
10 tm 13-02-2024 Carnaval, programma volgt.


C.v. de Vliegenmeppers onthult Vorst Stijn d’n 1e

Met het motto: “De sleuf blie ekkes dicht want zuipen is verplicht” gaat Vorst Stijn d’n 1e dit jaar voorop met de carnaval bij C.v. De Vliegenmeppers in Boekel.

In een bomvolle zaal bij ‘Van Uden’ werd de nieuwe Vorst rond de klok van 22.49 uur gepresenteerd. Op mooie klanken van de Villa Volta en Ferry van de Zaande sprong hij door de rood, groen gekleurde rook.

Stijn Hoevenaars (24) woont in Boekel en gaat de komende carnaval in ieder geval als vrijgezel tegemoet. In het dagelijks leven zit Stijn op de kraan voor zijn eigen bedrijf in grondwerk. Daarnaast reist hij als fanatiek supporter én seizoenskaarthouder van de voetbalclub N.E.C. ook heel Nederland door om zijn club naar de overwinning te schreeuwen.

Zelf heeft Stijn ook enkele jaren gevoetbald. Door personele problemen (leeftijd) van zijn ploeggenoten hebben zij er enkele jaren geleden voor gekozen om een biljartvereniging op te starten onder de naam: ‘Kluts en Kets’.

Carnaval zit bij Stijn in het bloed. Al voordat hij geboren was, werd zijn opa in 1989 Prins in Herpen met het motto: ‘wan feest wér’. Dit jaar zal Stijn de familie eer hoog houden door daarop verder te feesten!

Stijn is binnen zijn vriendengroep ook bekend als initiatiefnemer. Zo organiseren zij met hun vriendengroep van ’t Locht Greij ieder jaar op 11-11 een groot feest, waarbij zij ook zelf met een nieuwe prins op de proppen komen.

Op zondag 28 januari houden we de receptie voor Vorst Stijn d’n 1e. Voel jezelf vrij om een kijkje te komen nemen bij La Compagnie.

Zie hier onder de proclamatie!

Zoë Koningin van M4


 

Met veel trots presenteren wij hierbij onze nieuwe Koningin der M4: Zoë van de Nieuwenhuijzen.

Tijdens een drukbezochte en zeer feestelijke Koninginneparty kwam ‘the girl next door’ tevoorschijn vanachter the mask. Zoë woont namelijk aan de Bergstraat en is bijna buurvrouw van onze residentie. Onze Koningin is geboren op 2 februari 2002. Niet zomaar een datum, want dit was de trouwdag van Willem Alexander en zijn Maxima. Het Koninginneschap van Zoë was dus al lang geleden voorbestemd. Zoë woont vooralsnog lekker thuis bij haar vader Maico, moeder Angela en broer Senn en heeft een relatie met Nick van den Boogaard.

Koningin Zoë is een bezige bij die van kleur en feesten houdt. Verder werkt ze met succes aan haar eigen kledinglijn met de naam Zoen Woman. Een creatieve dame dus die haar styling tot in detail uitwerkt. Haar stijl is daarbij trendy, veel kleur en nèt even wat anders. Ze is druk bezig met haar eerste collectie die in augustus dit jaar gelanceerd wordt.

Zelf is Zoë in het dagelijks leven ook een echte fashion girl. In haar eigen kledingstijl speelt de klassieke rozenkrans een specifieke rol. Zoë is de ideale mix van een echte Barbiegirl en het gevoel van Boer Harms: lekker feesten, bierflesje aan de mond en niet moeilijk doen, maar dan wel in haar eigen stijl. Verder houdt Zoë van wandelen, shoppen, is ze vrijwilligster bij de Jeugdhobbyclub en gaat ze graag helemaal los op Nederlandse smartlappen in de kroegen van Torremolinos.

Carnaval 2024 met deze koningin gaat ‘Zoëzo’ helemaal goedkomen! En dit onder het motto:

‘Unne kei skônne carnaval, mi deez partyanimal’


Bouw je eigen feestje, 2024

Word jij met je vrienden de feestkampioen van 2024, doe dan mee met de carnavals activiteit van CV de Vliegenmeppers, bouw je eigen feestje.

Op zondagavond 11 februari 2024, rond de klok van 22.00 willen we starten met de jaarlijkse competitie, jij krijgt de kans om samen met je vrienden, in de zaal de overige aanwezigen te laten zien dat jullie een origineel vet feest kunnen houden.
Wat is de bedoeling: jij gaat samen met je vrienden in een bepaald tijdsblok laten zien dat jullie een geweldig feest kunnen bouwen, wat een andere groep maar weer moet zien te evenaren of te overtreffen. Wat je in ieder geval nodig hebt is een DJ, en dus enthousiaste creatieve vrienden en of vriendinnen, de podium beesten. 
Je kan b.v. een bepaald thema uitvoeren, werken met een MC of danseressen of dansers, het maakt eigenlijk niet uit er kan natuurlijk heel veel. Er wordt gekeken door de jury, op originaliteit, DJ keuze muziek en creativiteit, carnavaleske, en hoe reageert rest van het publiek op jullie feest enz.

Wat zijn de kosten:
Dat is het mooie wij stellen een bedrag, van 100 euro voor elke deelnemende groep beschikbaar. Wat kun je winnen we hebben maar liefst een prijzen pot van € 333,33 euro. Dus een feestje bouwen met vrienden, je krijgt er geld voor en je kan nog iets winnen. Makkelijker kunnen we het niet maken, leuker wel.
Heb je interesse neem dan contact op via Whatsapp of bel met 06-22607944 of 06-45704198, en meld je aan. En kijk regelmatig op onze facebookpagina en website. www.cvdevliegenmeppers


Carnaval 2023 bij CV De Vliegenmeppers

Dan is het weer weekend en dan zit het feest er alweer op! Op 11 november zijn we begonnen met de opening van het carnavalsjaar door samen met alle andere carnavalsverenigingen en -stichtingen de paal bij de rotonde te onthullen. Weekenden vol feest, lol en leut gingen voorbij en werkten we achter de schermen toe naar de onthulling van ons nieuwe vorstenpaar. Op 27 januari kwamen zij dan, na 1,5 jaar wachten, voor de dag. 

Spanning, dans, theater en muziek. Alles gecombineerd zorgden voor een gave en knallende onthulling. De wens van ons vorstenpaar was uitgekomen: de vlieg uit springen! Bomvolle weken en weekenden volgden. Vorst Erwin d’n 1e en Vorstin Pleun hebben alles gegeven met als hoogtepunt de carnaval zelf. Wij als carnavalsvereniging zijn trots op hoe ons vorstenpaar heeft laten zien te kunnen genieten tijdens het feesten en knallen! Zij, en daarmee wij, straalden van oor tot oor! Elke dag nóg net iets meer energie geven dan de dag ervoor, zij deden het! 

De vrijdag liep, zoals bekend, niet zoals gepland. Gelukkig kregen we gedurende de carnaval steeds goede en hoopvolle berichten. Via deze weg willen wij nogmaals alle kracht en geluk toewensen aan Herman en zijn gezin.

Zaterdag begonnen met een leuke kindermiddag, waarna de altijd gezellige tiroleravond op het programma stond. Verschillende artiesten en DJ’s passeerden de revue.
Zondag een goed georganiseerde optocht beleefd. Er was zelfs goed weer besteld! Niets is minder waar, onze dames wonnen eindelijk de eerste plaats voor de grote loopgroepen en onze eigen jeugd, met hun nieuwe wagen, werden 3e! Complimenten aan CS De Knöllekes voor de organisatie en gezelligheid op de wagens! ’s Avonds de tweede editie van ‘Bouw je eigen feestje!’ waar de nieuwkomers van het ‘Flitsend feesttrio’ er met de wisselbokaal vandoor gingen. Wil je volgend jaar ook een poging wagen en meestrijden om €333,33? Houd dan onze socials in de gaten en geef je op tijd op! Vol is vol. 
Maandag na de boerenbruiloft onze jaarlijkse playbackavond beleefd en op dinsdag Tina’s kindermatinee, waarna we rond de klok van 22.22 de carnaval (on)officieel afsloten. Hierna hebben we nog aan het radje kunnen draaien om borrels te winnen! 

Kortom: wederom een fantastisch jaar om met gepaste trots op terug te kunnen kijken. We bergen de steken, de skepter en de kettingen weer even op, de pakken kunnen naar de stomerij en wij kunnen onszelf ook even terugtrekken na al dit feestgedruis.

Iedereen die er samen met ons zo’n gaaf jaar van heeft gemaakt: bedankt! We zien elkaar in de zomer weer tijdens ons jaarlijks terugkerende Beach soccer event! 

Alaaf!
C.V. De Vliegenmeppers