Landing in Volkel
____________________________________________________________

 peelknijnen1 februari

Carnaval op de Vliegbasis, thuisbasis van de Peelknijnen en Rutger d'n Urste
Dé is ok skon fistte. De polonaise zat er weer goed in, maar als ze prinssen en adjudanten op het podium vragen, mogen ze de vorsten zeker NIET vergeten. (Tip voor volgend jaar).


We hebben naast de nodige drank  ook nog gesprekken kunnen voeren met sergeant-pepper te Uden, hier gaan we nog een leuke uitwisseling mee regelen. Adressen zijn uitgewisseld! De basis mogen we natuurlijk niet zomaar verlaten zonder een mooi aandenken, dit had Dave geregeld. Een skon speldje van een F-16. vur z'n vrouw, adjudant en aanhang.

Ingrid en Roland vroegen de meppers na afloop op d'n eet. Het menu bestond uit erwtensoep en champignonnensoep, broodjes frikandel speciaal en koffie. En dat smaakte heerlijk! De avond was nog niet voorbij want Ingrid ging aan het blazen.... en wel het nummer van Gerard Maasakkers. Dus bij deze onze dank! Dus Paul van den Biggelaar, is de M4 hier ook op voorbereid? 

3 februari

Kans plus bal
Nicole, de vrouw van de vorst was zeer vereerd een mooie onderscheiding te mogen ontvangen van Prins Donny en zijn prinses Andrea. Het was erg gezellig en een heel schouwspel toen Michael Jackson zijn talenten toonde. Het talent hield niet op want ook de dansgarde van de peeltuuters toonde hun showdans en natuurlijk onze eigen meiden van de Dansgarde CV de Vliegenmeppers.


Eindelijk mochten de gadgets worden uitgedeeld: een lampje met opener. Echter bleek dit een hot-item te zijn want de doos was zo leeg. De bus in en we vlogen weer naar Boekel op naar La Compagnie waar we het feestje hebben doorgezet tot 19.00 uur. Retteketet snel eten en de kids naar bed. Vorst Dave had weer wat nutjes gevonden en dook voor de buis.