Naast carnaval bij La Compagnie organiseert CV de Vliegenmeppers diverse andere activiteiten zoals:

- BILJARTKAMPIOENSCHAPPEN

Dit evenement is voor jong en oud, die lekker een potje willen biljarten. Elk jaar doen er ongeveer een 130 biljarters aan mee, die strijden naar de trofee in verschillende klasse.

> lees meer

- KINDERMIDDAG
Verder organiseren we ieder jaar weer een hele leuke kindermiddag tijdens carnaval. Deze middag wordt altijd druk bezocht. Er worden spelletjes gedaan en ook is er toezicht op de deur zodat kinderen niet zomaar de straat op kunnen gaan.

- KANSPLUS
Ook hebben we een middag voor verstandelijk gehandicapten. Dit organiseren we samen met C.V.de Peeltuuters uit Venhorst. Er zijn dan diverse optredens met veel muziek en dans.

- OUDERENBAL
De middag voor ouderen is meestal een klein vliegenvangen. We organiseren dit ieder jaar in het bejaardenhuis Sint Petrus. En beloofd altijd een heel gezellige middag. Overigens is iedereen welkom.

- BEACH SOCCER TOURNOOI
Een sportieve uitdaging voor jong en oud. Voor bedrijf, vereniging, club of met je vrienden. Je kunt je team inschrijven voor dit meerdaags toernooi met een mega Beach party in de avond.

- BILJARTKAMPIOENSCHAPPEN
In het najaar vinden de biljartkamioenschappen plaats. Dus mocht je interesse niet uit gaan naar het beachsoccer kun je volop een balletje tikken bij La Compagnie.

- OLIEBOLLEN
Ieder jaar bakken we ze weer lekker bruin. Mis ze niet, verse oliebollen op het Sint Agathaplein in Boekel, op de laatste dag van het jaar. Iedereen is welkom.