Beachsoccer 2024

 

De voorbereidingen in volle gang!!

In het tweede weekend van Juni worden de nieuwe beachsoccer kampioenen weer bekend.

Vergeleken met voorgaande jaren wat kleine wijzigingen….. een Boekels centrum (en plein) dat wordt aangepast en het maximum van 7 spelers bij de jonge jeugd.

Vrijdags start de jeugd (16-17) jarigen met het toernooi, ook een nieuwe “speciale” competitie wordt op die avond gespeeld op het witte strand op ons Sint Agathaplein. Aansluitend wordt de tent omgetoverd tot feesttent en maken Jeroen van Zelst en DJ T-One er een dikke fissa van geholpen door ons strand–radje. 

Zaterdag, als ‘s morgens de velden weer speelklaar zijn en de tent weer ingericht is om alle teams te ontvangen gaan de 10 t/m 15 jarigen uitmaken wie dit jaar vorstelijk wordt gekroond door Vorst Stijn!!  Ook de profs komen die zaterdag hun eerste ronde spelen.

’S Avonds op de beachparty een geweldige live-band die de straten van Boekel op z’n kop komt zetten. Zorg dat je op tijd bent, want tussen 20:11 en 21:11 een speciale behandeling aan de bar.

Zondagmorgen ………pffffff….                                                                                                                            

Doe mij maar een Redbull! Ik begin wel wissel. Moeten wij nu al?? Wie heeft er eigenlijk de shirts?? Dit zijn wel de geluiden die we horen van alle helden die op de zondag aantreden. De grote jongens gaan die dag bepalen wie de kampioen van vorig jaar op gaat volgen. Op zondag zorgen DJ Reptile en DJ Nickname voor de juiste zonnige vibes.

 

Vanaf 2e paasdag zijn de inschrijvingen open voor Beachsoccer 2024!!
Let op VOL = VOL!!