Het bestuur van de Vliegenmeppers.

Voorzitter:

Voorzitter Johan van der Aa
Vice-Voorzitter Michiel van Grinsven
Secretaris Robert Dapperens
Penningmeester Ralph Linders
Leden Roland van Sleeuwen
Julian van Grinsven
Pascal van Os

 

De Adjudant der Vliegenmeppers.

De Adjudant van de club is Pascal van Os, de "grootste" beschermengel van de regerende Vorst bij de Vliegenmeppers. De taak van de Adjudant is het begeleiden van de Vorst tijdens zijn carnavalsperiode. Daarnaast is hij de spreekstalmeester van de club, zowel tijdens het vliegenvangen als tijdens recepties en gelegenheden waar de Vliegenmeppers bij aanwezig zijn.

 

 

(Wijze) Raad van 11

Ieder jaar in November worden de pakken weer uit de kast gehaald en de steken opgezet. De raad bestaat uit ongeveer 25 personen. Voor een goede raad en daad zijn deze heren altijd paraat.

 

Dansmariekes

Deze dames trainen iedere dinsdag om met recepties en carnaval onze vorst en de raad van elf te begeleiden met een geweldige mooie dans.

 

OLC

Deze leden hebben een stapje terug gezet en afscheid genomen van het drukke bestaan bij de raad van elf. Maar gelukkig zult u ze nog regelmatig tegenkomen.

Commissies

Niet veel verenigingen hebben het, maar wij wel want naast het bestuur, de Raad, Dansmariekes en M4 beschikt de vereniging over diverse commissies om het gehele jaar alles in goede banen te leiden

 

M4 - Met (echte) Mannen Meer Muziek!

Solide, rotsvast en onverwoestbaar!  Deze heren maken van iedere (carnavals)activiteit een feest. Zo treedt de kapel het gehele jaar door op binnen en buiten de regio, maar af en toe ook in het buitenland.


De dames en kinderen!

Achter ieder club schuilen toch, de vaak vergeten krachten.
Onze lieve, schattige en knappe DAMES.
Zonder, is een club niet draaiende te houden. De pakken strak, de strikjes recht, iedereen klaar om te vertrekken. Zij doen het toch maar. 

 

Onze volgende generatie

Zij staan ook altijd klaar om overal " GEHOORZAAM EN RUSTIG " aan deel te nemen.