Het bestuur van de Vliegenmeppers.


Voorzitter Johan van der Aa
Vice-Voorzitter Pascal van Os
Secretaris Robert Dapperens
Penningmeester Ruud Nooijen
Leden Roland van Sleeuwen
Julian van Grinsven
Ralph Linders

 

De Adjudant der Vliegenmeppers.

De Adjudant van de club is Giel Verstraten, de "allemans vriend". 

Hij neemt het stokje over van de "de lange", wat zeker een opgave is. Op zijn eigen tijds en wijze maakt hij er iets leuks van op het podium. Hiernaast staat hij de vorst altijd bij met het vervullen van zijn taken, natuurlijk, doet Laura hem wel eens helpen . 


(Wijze) Raad van 11

Ieder jaar in November worden de pakken weer uit de kast gehaald en de steken opgezet. De raad bestaat uit ongeveer 25 personen. Voor een goede raad en daad zijn deze heren altijd paraat.


 

OLC

Deze leden hebben een stapje terug gezet en afscheid genomen van het drukke bestaan bij de raad van elf. Maar gelukkig zult u ze nog regelmatig tegenkomen.


Commissies

Niet veel verenigingen hebben het, maar wij wel want naast het bestuur, de Raad, Dansmariekes en M4 beschikt de vereniging over diverse commissies om het gehele jaar alles in goede banen te leiden


 

M4 - Met (echte) Mannen Meer Muziek!

Solide, rotsvast en onverwoestbaar!  Deze heren maken van iedere (carnavals)activiteit een feest. Zo treedt de kapel het gehele jaar door op binnen en buiten de regio, maar af en toe ook in het buitenland.De dames en kinderen!

Achter ieder club schuilen toch, de vaak vergeten krachten.
Onze lieve, schattige en knappe DAMES.
Zonder, is een club niet draaiende te houden. De pakken strak, de strikjes recht, iedereen klaar om te vertrekken. Zij doen het toch maar. 


 

Onze volgende generatie

Zij staan ook altijd klaar om overal " GEHOORZAAM EN RUSTIG " aan deel te nemen.