Mogen we aan u bekend maken?

Vol trots presenteren wij aan u de nieuwe Koningin Der M4:

Joëlle Engel (She offers me protection, Angels).

In een bomvolle zaal met vele carnavalsvolkeren en prinselijke hoogheden vond de inauguratie plaats van HKM Joëlle d’n 1e.

Joëlle is zelfverzekerd (Engel Financieel Advies). Ze woont op de Bovenstehuis, maar voelt zich zeker ook zeer thuis in haar tweede huis bij La Compagnie (Van bovenste naar tweede).
Vader San was in 2000 vorst bij de Vliegenmeppers en het gezin Engel is nog steeds zeer betrokken bij de Meppers (Ver weg en toch dichtbij / It’s running in the family).

Gezien het jubileumjaar van kapel M4, de Vliegenmeppers én de dansmariekes, heeft de kiescommissie haar Koningin in huiselijke kring gevonden.

Joëlle is een frisse vrijgezelle dame en werkt achter de bar in Het Witte paard in Volkel. (Het witte paard heeft ze dus al, nu nog de prins). Verder houdt onze Koningin van dansen en feesten. Bij Omroep Brabant werkt ze als producer van onder andere het ‘Fijnfisjenie Café’ , het programma ‘Zinderend Zuiden’ en ‘3 Uurkes Vurraf’. In haar vrije tijd danst ze en leidt ze de dansgarde van De Vliegenmeppers, die dit jaar ook 33 jaar bestaan (Let’s Dance/Laat je leiden).

Koningin Joëlle gaat het komende carnavalsjaar regeren onder het motto:

‘Pak oe bier, want met Koningin Joëlle dans je met veul plezier!’.

Een Fijn Fisje vol plezier werd het afgelopen zaterdag dan ook zeker in de balzaal van Paleis La Compagnie. Zonnekoning Peter van Uden IV paradeerde dan ook vol trots en groetend door zijn Koninklijke onderkomen.

Zeker in dit jubileumjaar gaan de Meppers (55 jaar), de dansmariekes (33 jaar) en natuurlijk M4 (33 jaar) er weer een knallend feestjaar van maken. We hopen u graag te ontmoeten in onze residentie aan de Kerkstraat.

‘Leve de Koningin! Hoera, hoera, hoera!!’

2019

Wie wordt de nieuwe Koningin der M4?

 

Geachte Leden der Staten Generaal

 

Ik voel me zeer vereerd en tot in de grond van hart verheugd u allen te mogen verwelkomen op mijn verschijning als Koningin der M4 op zaterdag 9 februari in Paleis La Compagnie te Boekel.

Omdat deze speciale gebeurtenis dit jaar samenvalt met het 55-jarig jubileum der bevriende Vliegenmeppers en het 33-jarig bestaan van mijn eigen M4-mannen zal deze avond nog grootser zijn dan ooit en bezocht worden door vele onderdanen.

Deze Koninklijke feestavond zal mede door een vol programma strak om 20.00 uur beginnen. We starten deze avond met het officiële dankwoord aan en afscheid van mijn eerwaarde voorgangster Hare Koninklijke Majesteit Amber d’n 1ste, die het afgelopen jaar haar ambt voortreffelijk ingevuld heeft. Hierna zal ik aan u verschijnen.

Na mijn bekendmaking en inauguratie als nieuwe Koningin der M4 zal ik de volgende landgenoten en volkeren plechtig ontvangen: CV De Pepper uit Uden; CV Peelvruuters uit Elsendorp; CV De Peelknijnen uit Volkel; CV De Verkuskoppe uit Langenboom; CV De Tieleman; Stichting Boerenbruiloft; CV De Schoapenwassers uit Odiliapeel; CV De Bergkneuters uit Handel; CV De Lindefluiters uit Erp; CV De Piepers uit Volkel en CV De Wetters uit Nederwetten met de Boekelse Prins Danny Feschtivalie.

Na deze plechtigheden zal het Koninginnebal in al haar voegen losbarsten. Mijn hofhouding heeft daarvoor de volgende topartiesten gecontracteerd. Wat denkt u van de grote kleine man: DJ Timmy, de Boekelse DJ André, Zanger Maus en de blaaskapellen Toeternietoe, de Bergtoeters en natuurlijk M4.

Dus u kunt er zeker van zijn. Het wordt één groot feest.

Maar u denkt vast, wie ben ik nu? Hierbij de tips:

  Tip 1:            Deze meid is niet te meppen.

  Tip 2:            Waar is het feestje?

  Tip 3:            Daar brandt nog licht.

  Tip 4:            Het witte paard heeft ze al, nu nog de prins.

  Tip 5:            Ver weg en toch dichtbij.

  Tip 6:            It’s running in the family.

  Tip 7:            Let’s Dance.

  Tip 8:            Van boven naar tweede.

  Tip 9:            Laat je leiden.

  Tip 10:          She offers me protection.

  Tip 11:          Onze Koningin is zeer zelfverzekerd.

  Ik hoop u allen te begroeten om gezellig met mij een geweldig feestje te bouwen.

  Veel liefs, HKM Koningin der M4 2019


  M4 (Met Mannen Meer Muziek)

  Deze heren maken van iedere gelegenheid een succesvol feest. Zelfs met carnaval weten ze iedere noot te raken.