Marloes dun urste, Koningin der M4

Met algehele trots maken wij aan u bekend de nieuwe Koningin der M4, HKM Marloes Petronella Dekkers. Marloes is een afstammeling van het geslacht Dekkers – Bijvelds. Ze is de jongste dochter van Hertog Marinus Arnoldus Dekkers en Gravin Dymphina Petronella Bijvelds en is geboren en getogen in de naburige Vrije Heerlijckheid Ghemert. De Boeckelse befaamde troubadour Sander Theodorus Bekkers schaakte haar tijdens één van zijn muzikale rondreizen door het Graafschap Brabant en sleepte haar mee naar het Laant van Heer Rutger. Op het landgoed De Donck bouwden zij samen onlangs een pittoresk paleisje, waar hun liefde nu verder gestalte krijgt.

Koningin Marloes is dus de muzikale muze van lokale troubadour Sander ‘The pianoman’ Bekkers, maar ook Marloes zelf werkt aan haar persoonlijke carrière in het Boekelse. Zo verovert deze superwoman het buitengebied met haar krachten in bootcamp en werkt ze in het geheim aan haar snelheid, reactievermogen en techniek in badminton. Ook zal ze volgend jaar in Sportpaleis De Burcht echt doorbreken bij het grote publiek. Koningin Marloes is namelijk één van de solisten bij de vierde editie van The Sense of Harmony. Deze Dancing Queen zal het deze avonden zeker helemaal gaan maken!

Dat ze kan zingen en performen liet ze afgelopen zaterdag ook al zien tijdens haar Koninginnebal. Met haar eigen lijflied zal zij de komende carnaval regelmatig te horen zijn en de Prinselijke hoogheden Prins Harrie (onder intimi ook wel bekend als Hans) en Vorst Frank in vervoering brengen.

En dit onder het persoonlijke motto van de koningin:

‘Ook al hebben we het nog nooit gedaan, we gaan er altijd vol tegenaan!’

‘Leve de Koningin! Hoera, hoera, hoera!!’

2019

Wie wordt de nieuwe Koningin der M4?

 

Geachte Leden der Staten Generaal

 

Ik voel me zeer vereerd en tot in de grond van hart verheugd u allen te mogen verwelkomen op mijn verschijning als Koningin der M4 op zaterdag 9 februari in Paleis La Compagnie te Boekel.

Omdat deze speciale gebeurtenis dit jaar samenvalt met het 55-jarig jubileum der bevriende Vliegenmeppers en het 33-jarig bestaan van mijn eigen M4-mannen zal deze avond nog grootser zijn dan ooit en bezocht worden door vele onderdanen.

Deze Koninklijke feestavond zal mede door een vol programma strak om 20.00 uur beginnen. We starten deze avond met het officiële dankwoord aan en afscheid van mijn eerwaarde voorgangster Hare Koninklijke Majesteit Amber d’n 1ste, die het afgelopen jaar haar ambt voortreffelijk ingevuld heeft. Hierna zal ik aan u verschijnen.

Na mijn bekendmaking en inauguratie als nieuwe Koningin der M4 zal ik de volgende landgenoten en volkeren plechtig ontvangen: CV De Pepper uit Uden; CV Peelvruuters uit Elsendorp; CV De Peelknijnen uit Volkel; CV De Verkuskoppe uit Langenboom; CV De Tieleman; Stichting Boerenbruiloft; CV De Schoapenwassers uit Odiliapeel; CV De Bergkneuters uit Handel; CV De Lindefluiters uit Erp; CV De Piepers uit Volkel en CV De Wetters uit Nederwetten met de Boekelse Prins Danny Feschtivalie.

Na deze plechtigheden zal het Koninginnebal in al haar voegen losbarsten. Mijn hofhouding heeft daarvoor de volgende topartiesten gecontracteerd. Wat denkt u van de grote kleine man: DJ Timmy, de Boekelse DJ André, Zanger Maus en de blaaskapellen Toeternietoe, de Bergtoeters en natuurlijk M4.

Dus u kunt er zeker van zijn. Het wordt één groot feest.

Maar u denkt vast, wie ben ik nu? Hierbij de tips:

  Tip 1:            Deze meid is niet te meppen.

  Tip 2:            Waar is het feestje?

  Tip 3:            Daar brandt nog licht.

  Tip 4:            Het witte paard heeft ze al, nu nog de prins.

  Tip 5:            Ver weg en toch dichtbij.

  Tip 6:            It’s running in the family.

  Tip 7:            Let’s Dance.

  Tip 8:            Van boven naar tweede.

  Tip 9:            Laat je leiden.

  Tip 10:          She offers me protection.

  Tip 11:          Onze Koningin is zeer zelfverzekerd.

  Ik hoop u allen te begroeten om gezellig met mij een geweldig feestje te bouwen.

  Veel liefs, HKM Koningin der M4 2019


  M4 (Met Mannen Meer Muziek)

  Deze heren maken van iedere gelegenheid een succesvol feest. Zelfs met carnaval weten ze iedere noot te raken.