Voor meer muzikaal plezier:

Mbier

In navolging van andere lokale producten zoals, Knöllekesbitter, Vliegenzeik en het onlangs op de markt gekomen Knillisbier, hebben enkele lokale brouwers de handen in elkaar geslagen en een totaal nieuw bier geproduceerd. Met veelzeggende trots presenteren wij u; ‘Mbier’, het biertje van de roemruchtig blaaskapel M4.

Dit ietwat bittere pils heeft een goudgele amberachtige kleur wat refereert aan de koperachtige kleur van de blaasinstrumenten van M4. Wanneer u het glas schuin tegen het zonlicht houdt zult u deze hele mooie kleur in alle pracht ontdekken. Ook de smaak is gerelateerd aan de frisse klanken van M4. Een boeket van mooi op elkaar gestapelde akkoorden van de juiste ingrediënten, gebrouwen uit helder klinkend bronwater.

Een fris licht pils, met minimum risico op een kater of andere onfrisse uitwerkingen. Wel bevalt het goddelijke biertje een positieve uitwerking dat leidt tot geweldige muzikale creativiteit. Na het nuttigen van de heerlijke inhoud voelt met zich vrijer tot muzikale expressie. Het zingen van een lied of zetten van een instrument aan de lippen zal sneller gaan. Voor wat betreft het positieve resultaat op de zuiverheid van deze activiteiten open de onderzoeken nog. Aannemelijk is dat in deze context het met mate nuttigen van Mbier in direct verband zal staan tot de muzikale hoorbaarheid van derden.

Helaas is dit exclusieve drankje niet te koop. Het wordt alleen als cadeau overhandigt aan enkele carnaval gerelateerde bekendheden. Mocht u ooit denken, wat zingt Burgemeester Bos ineens mooi en wat doet die prins of vorst ineens met een trompet aan zijn lippen. Dan weet u nu waardoor het komt: Mbier!