Bekendmaking Prinsenpaar Cv de Peeltuuters

Gepubliceerd op 9 november 2015 om 22:05

Op 7 november was het weer zover, bijna 11-11 bal dus het pak kon weer uit de kast en de steek mocht weer worden opgezet. Zoals ieder jaar misten er wel iemand iets, bv schoenen, ketting, pochet. Nadat de vergeten spullen na waren gebracht konden we toch vertrekken met Vorst Danny d’n Urste en zijn vrouw Ellen en de raad van elf met hun partners. De bus kwam niet opdagen dus wij met eigen vervoer naar Cv de Peeltuuters uit Venhorst.

Na een warm ontvangst namen we ons plekje in de zaal in. De Peeltuuters waren ook al aanwezig net als de knollekes. Eerst werd er afscheid genomen van Ex- Prins Herman en zijn ex- Prinses Marcha. Na de mooie woorden van burgemeester Bos vroeg hij of ze de sleutel in wilden leveren. Maar helaas er was 1 sleutel in een kast die op slot was, na een minuut of vijf kwam daar toch nog de sleutel dus Burgemeester Bos was helemaal gelukkig dat hij toch met de sleutels naar huis kon.

Bij Vorst Guus zagen we toch wat spanning op zijn gezicht komen om de nieuwe heerser bekend te mogen maken. De raad van elf duwde met alle kracht een doos naar boven waar het nieuwe prinsenpaar in zat. Na de uitleg van de tips kwamen Prins Marcel en Prinses Lianne te voorschijn. De kinderen Tijn , Siep en Jurre kwamen ook het podium op met alle drie een steek op hun hoofd. Dus de carnaval in Venhorst kan ook weer van start.

Na alle officiële woorden en de mooie dans van de dansmariekes kon het feest beginnen. Prins Marcel voorop in de polonaise en later op avond kwam de sta tafel voor alle hoogheden naar binnen. Gelukkig viel er niemand af en wij kunnen zeggen dat we samen met Cv de Peeltuuters en C s de Knollekes een mooie gezellig start hebben gemaakt voor carnavalsseizoen 2016.