Bergkneuter, Bart-Jan d'n Urste

Gepubliceerd op 16 november 2015 om 22:08

Zaterdag 14 november gingen wij met een delegatie naar Handel om te gaan kijken wie de nieuwe heerser zou worden van de Bergkneuters. In een mooie vernieuwde bron begon het feest vlug los te barsten, met de Boekelse dj Marco van Delst uit Boekel. Natuurlijk kon onze Vorst Danny niet ontbreken.

Nadat ze eerst afscheid hadden genomen van  Prins Antwan werd het steeds drukker in de zaal. Carnaval leeft nog steeds super goed in Handel. Rond 11 over 11 nam Vorst Paul het woord. Er liepen een paar buitenaardse wezens in de zaal die de spanning flink opvoerde. Op het podium was een ruimtevaartuig geland genaamd IFO 54. Er kwamen twee personen uit en wie o wie zou de nieuwe heerser worden. Vorst Paul nam de tips nog een keer door en toen was het tijd om de helm van de Prins af te zetten. Daar stond hij dan Prins Bart-Jan d’n Urste. De tips werden uitgelegd door Ifo zelf en aansluiten kon het feliciteren beginnen.

Na het officiële gedeelte kon het feest beginnen. Onze Vorst Danny d’n Urste stond vaak op het podium te dansen samen met Ellen, natuurlijk werd het lijflied “alle remmen los “vaak gedraaid. Na deze avond was het natuurlijk ook weer op de soep bij de overburen zoals we de laatste jaren gewend zijn .

John en Bea nog bedankt het was lekkere soep.