Recepties met het hangen van de

Gepubliceerd op 23 november 2015 om 23:52

Zondag 22 november vertroken we met een volle bus met de dansgarde, M4, de raad van elf en natuurlijk onze Vorst, naar twee recepties. We begonnen bij de Smouskes in Zeeland waarna de Peeltuters in Venhorst in het verschiet lagen. Met als eindverrassing nog een plechtige eindceremonie.

We begonnen bij de Smouskes in Zeeland waar Prins Danny, Prinses Mandy en Adjudant Rajesh de heersers zijn geworden. Na een schitterend optreden van onze dansmariekes nam Adjudant Pascal het woord. Vorst Danny is een oud klasgenootje van Prins Danny dus die nam de microfoon ook in handen om wat leuke ditjes en datjes te vertellen. We hadden een mooie fiets meegenomen onder het motto van onze Vorst Danny “alle remmen los”.

Het is de bedoeling om zo snel mogelijk een flesje bier naar boven toe te fietsen. Als het flesje dan boven is moet de Prins de fles leeg drinken en dan stopt de tijd. Prins Danny had de snelste tijd neergezet in 51 seconden. Daarna ging onze club feliciteren en genoten we nog even achter in ze zaal totdat de bus ons weer op kwam halen naar om naar Venhorst te vertrekken.

In Venhorst aangekomen bij de Peeltuuters kon het volgende feest beginnen. Koningin Eefje was er ook weer bij maar dit was wel haar laatste receptie omdat ze in januari haar eerste kindje verwacht samen met Roel. Alle leden van de raad kregen na de mooie woorden van Eefje een persoonlijke onderscheiding. Eefje super bedankt dat je er zoveel bent bij geweest. Succes met de bevalling en we hopen dat jullie er bij kunnen zijn bij je eigen afscheid op 16 januari.

Na anderhalf uur wachten mochten we eindelijk naar binnen om Prins Marcel en Prinses Lyan te gaan feliciteren. Natuurlijk waren eerst onze dansmariekes aan de beurt om hun mooie dans te laten zien. Dit keer boven op het podium en dat vonden ze wel leuk. Na de woorden van Adjudant Pascal wel of niet goedgekeurd konden we aan het spel beginnen. Prins Marcel deed er 1 minuut en 21 seconden over. De tweede tijd kon genoteerd worden. Want ja mensen de vliegenmeppers hebben net als vorig jaar een competitie voor diegene die het snelste fiets is er op 24 januari een vatje bier te winnen. Na nog wat pilsjes was er onze bus weer en konden we naar Boekel.

Bij La Compagnie aangekomen nam onze Voorzitter het woord en onder muzikale begeleiding van kapel M4 werd het vaandel opgehangen door onze Vorst Danny d’n Urste. Na wat gezellige nummers van M4 nam Koningin Eefje ook nog een keer de microfoon en werd de avond afgesloten met mooie woorden. Het was Super deze middag.