Fiets hem der in met de Drumknauwers

Gepubliceerd op 1 december 2015 om 23:27

Zondag 29 November zijn we met een volle bus richting de drumknauwers in Gemert gegaan. M4 begon met voorbereidingen van de longinhoud en zorgde daarna voor een muzikale ondersteuning waardoor het dak er bijna af ging bij Dientje Wijn.

Na een woordje door Adjudant Pascal en een prachtige dans van onze dansmariekes was het tijd voor ons spel. Prins Dennis en ex-prins Mark gingen vol goede moed de uitdaging aan om als eerste te eindigen met de bierfiets. Prins Dennis deed er 54 seconden over en Ex Prins Mark 50 seconden, hij gaat nu dus aan de leiding in het klassement. Het fietsen kostte ze nog wel enige moeite, maar het drinken van het heerlijke bier gingen beide heren goed af. Goed getraind dus.

De Knöllekes waren ook nog aanwezig en omdat het de laatste receptie was van prins Henri en Adjudant Erik werden zij ook nog even uitgedaagd voor deze spannende challenge. Beide heren deden er 57 seconden over, helaas niet de snelste tijd maar wel een knappe prestatie. Na deze gezellige middag zijn we natuurlijk nog even bij ons stamcafé naar binnen gegaan en daar nog wat gebuurt en gegeten. Een gezellige dag met de vliegenmeppers!