De eerste recepties

Gepubliceerd op 17 januari 2016 om 20:10

Na de bekendmaking van onze Vorst Ralph d’n Urste en zijn vrouw Ilse tijdens het vliegenvangen gingen we op zondag naar hun eerste receptie. We begonnen in Erp bij de Lindefluiters, waar Vorst Peter en Nancy de nieuwe heersers van de lindefluiters, 1 dag van te voren bekend waren gemaakt.

We hadden natuurlijk wat leuke woordjes over het nieuwe paar. Peter is vrachtwagenchauffeur en had twee bijzondere namen voor zijn truck. De een noemde hij een palen wagen de andere was de saus bak. Nadat we twee kippen cadeau hadden gegeven kon het spel beginnen. Onze Vorst Ralph staat heel graag op de latte dus wij hadden de klapski bij. Vorst Peter moest een parcours af leggen maar dat viel niet mee met een klapski. Slim als hij is draaien hij zich om en deed het spel in zijn achteruit. De snelste tijd 1 minuut en 17 seconden. Snelste tijd tot nu toe. Hij was ook de eerste die dit spel deed. Na de felicitaties stond de bus alweer klaar om naar de knollekes in Boekel te gaan.

Aangekomen in Boekel was het al aardig vol in de Nia domo. Onze jarige voorzitter vond dit best wel saai. Dus hij dacht met zijn alle de polonaise voor die i-pad door. Dat vonden twee leden wat minder leuk. De uitslag viel bij sommige wel en andere weer niet in goede aarde. Vlug vergeten die wedstrijd en gas erop M4. We waren eindelijk aan de beurt om de grote zaal te betreden. Voordat de laatste de zaal in kwam stonden de eerste al op het podium. Wat is dat mooi zei Vorst Twan dat jullie met zoveel meppers hier zijn gekomen. Iets meer als 80 gezellig toch. Daar werden door de dansmariekes weer een mooie showdans getoond aan Prins Rick en Adjudant Coen. Toen kon het spel beginnen. Je kunt merken dat Prins Rick bij de brandweer zit. In 36 seconden had hij het parcours afgelegd. Dat record staat vast. Na de felicitaties zijn de we in de kleine uurtjes gebleven het was een super gezellig weekend . Ons Vorstenpaar Ralph en Ilse hebben nu al super genoten van het afgelopen weekend. En zo gaan er nog vele volgen.