De receptie / feestavond bij de Lolbroeken

Gepubliceerd op 30 januari 2016 om 18:34

Op 30 januari was het dan zover, na drie jaar afwezigheid gingen we weer naar de Lolbroeken in Gemert. Dit jaar hadden ze een jubileum ze bestonden 44 jaar Nogmaals van harte gefeliciteerd. Dit jaar waren de hoogheden, Vorstin Vivian, Adjudant Arie, Hofdame Lian, Jeugdvorstin Leona en Adjudant Tony.

Op deze avond waren twaalf carnavalsverenigingen aanwezig om er een dolle boel van te maken. De lolbroeken is niet de rijkste club van Gemert daarom kwamen ze rond met enveloppen om zo de avond toch betaalbaar te maken. En wat denk je de vliegenmeppers kochten de meeste enveloppen en terecht ze gingen ook met de meeste prijzen naar Boekel. De worsten werden natuurlijk meteen rond gedeeld aan de bevriende clubs die binnen waren, die zagen al hun prijzen voor hun neus voorbij gaan. Nadat alle hoogheden ruim een half uur boven op het podium hadden gestaan kwamen ze naar beneden en toen ging het dak eraf. Na vele schalen frikadellen en de nodige drankjes was het zo één uur de taxi stond alweer klaar.

Nog ff op de after party bij de voorzitter en zijn vrouw waar we heerlijke soep en broodjes kregen. Dj Roland bracht de stemming er goed in het was een super gezellige afsluiter. Allemaal bedankt voor de gezellige avond.