De Roapers en de peelleuters

Gepubliceerd op 18 januari 2017 om 19:38

Het was alleweer zover, het lusterum,  al 5 jaar mogen wij vanuit Boekel naar Lieshout vertrekken, natuurlijk, weer met een goed gevulde bus. Zoals gebruikelijk, even in pilzen voordat we met ons topnummer weer de zaal in mogen. We waren de laatste  vereniging die ons presenteerde aan Prins Berry  d’n Urste en zijn Adjudant Bart van de de Roapers. Hierna, was er op de dansvloer alleen nog maar ruimte om onze club neer te planten.

Dat hebben ze in Lieshout geweten, of het nu een foxtot was of mee dijnen op accordion geschater, dat was voor geen enkele Vliegenmepper een probleem. En na enkele uren gefeest, ging om 1 uur de bus weer richting Boekel, waarna er nog gelegenheid was om bij onze jarige Stefan nog even na te genieten met een bakkie soep.

Na enkele uurtjes nachtrust, stond de volgende receptie weer voor de deur. We gingen naar de volgende receptie, locatie: de Peelleuters in Landhorst. Hier kwamen we speciaal voor jeugdprins Stef d’n tweede, maar ook voor jeugdprinses Juul en Prins Willie d’n twedde met zijn prinses Carola. Maar voordat onze opkomst was er een Oe(u)lewapper z’n skepter vergeten. Dus na Vliegen..Vliegen, hadden wij deze goede prins maar even naar het schavot geroepen om zijn skepter tegen een klein vindersrecht te verruilen. (Na enige twijfel, ging Prins Mario toch over stag, Ulewapper dun Urste). Na een geslaagde receptie, was het tijd om naar huis terug te keren. Bij La Compagnie konden we nog wat na borrelen onder genot van een soepje, bedankt Peter en Tina hiervoor.

Ik zeg weer een goed weekend.

Foto’s volgen natuurlijk nog