Feestavond CV de Peelvruuters

Gepubliceerd op 26 januari 2017 om 21:56

Op zaterdagavond 14 januari waren we uitgenodigd op het prinsenbal van Cv de Peelvruuters. Carnavals vereniging de Krulstarte uit de Mortel waren ook uitgenodigd op deze avond. 
We kwamen binnen op ons welkende vliegenlied en de toon was meteen gezet. We hadden de mooiste plek in de zaal midden op de vloer zoals jullie van ons gewend zijn. Vorst Ralph d’n urste samen met Ilse voorop en de avond kon beginnen.

De dj had wel in de gaten dit gaat komen vanavond en inderdaad was dat ook gelukt. Er kwam een grote door binnen en het spel “wie ben ik “kon beginnen. Alle hoogheden werden het podium opgevraagd en de eerste vraag werd gesteld. Welke stad wordt ook wel oeteldonk genoemd tijdens de carnaval. Het antwoord was lampengat, wij noemen geen namen maar ze was wel blond. Na drie minuten vragen stellen was het zover. De nieuwe Prins van de Peelvruuters duwde de deksel van de door en daar stond Prins Paul Swinkels d’n Twidde. Het motto van Prins Paul is; Deez carnaval doen we der ‘n schepke bovenop. 

De feestavond ging weer verder en wij willen de Peelvruuters nog bedanken voor deze mooie avond.

Bedankt ;)