De laatste recepties

Gepubliceerd op 13 februari 2017 om 22:37

De laatste recepties staan voor onze Vorst Ralph weer voor de deur, we vlammen er nog een keertje in met onze skonne vorst.

Weekend Venhorst / Volkel / Erp

Vrijdag 20 januari vertrokken we naar Venhorst om daar de bonte avond bij te wonen. We waren mooi op tijd binnen en we hadden de beste plek in de zaal. Er waren maar liefst 12 optredens dus dat kon wel eens een lange zit worden. Om kwart voor één was de bonte avond afgelopen. Jammer dat het zo laat was geworden maar we hebben wel heel veel plezier gehad en veel tranen over onze wangen laten rollen. Om één uur stond onze taxi voor de deur dus kon de reis naar het mooie Boekel weer beginnen. Nog even lekker soep geeten bij Giel en Trudy, die smaakte verrukkelijk.

De Pieper en Lindefluiters

Zaterdag 21 januari gingen we naar de Piepers in Volkel op receptie. Oei een uitloop van ander half uur. Adjudant Pascal had mooi met Wilco geregeld dat de vliegenmeppers eerder naar boven mochten omdat om 21.00 uur de bus alweer klaar zou staan. Super bedankt Wilco. De knoerissen uit Uden waren voor ons en wat zagen wij daar? Prins Mark in een smurfenpak (balen). Dat idee hadden wij namelijk ook. Dan gaan we het naders doen. Pascal trek jij dat pak aan dan ben jij gewoon grote smurf. Op het podium aangekomen deed voorzitter Johan even het woord. Uiteindelijk gaf Johan de microfoon toch maar aan grote smurf. Nadat Pascal zijn microfoon aan Vorst Ralph gaf vond hij het wel grappig om Pascal op de latte te zetten zodat hij het spel voor moest doen voor Prins Mark. Maar liefst 18 seconden deed Pascal erover dus dat werd een hele klus voor Prins Mark om dat te verbeteren. 33,18 seconden deed hij erover wat ook een zeer mooie tijd was. Na de felicitaties nog even in de zaal gekeken wat de andere clubs deden en om 21.00 uur vertrokken we naar Erp. De knollekes hadden 1 raadslid vergeten mee te nemen dus wij zorgden ervoor dat Leo met ons mee ging. We gingen naar de Lindefluiters in Erp en daar had Leo ook wel oren naar. Daar ben ik nog nooit geweest zei hij ik ga mee. Hij werd uiteindelijk opgehaald en omgeruild tegen Ruud en Elle. Het was een skon feestje in Erp.

 Receptie de Lindefluiters

Zondag 22 januari was daar de laatste receptie van onze Vorst Ralph en zijn vrouw Ilse. Helaas was Ilse er niet bij omdat hun zoon Tim ziek was. We mochten best vlug naar voren omdat de Lindefluiters aangaven als wij binnen zijn dat is dan sfeer verhogend (fijn om te horen natuurlijk). Op een humoristische wijze kregen we de zaal snel aan het lachen. Vorst Ralph was Adjudant Pascal 1 stap voor om zelf op de latte te beginnen. Daarna mocht Vorst Klaas op de latte en warempel precies dezelfde tijd als vorig jaar Vorst Peter. Ja onze Vorst Ralph mocht in zijn regeer periode 2 keer naar de Lindefluiters. Zoals jullie op de foto zien is de winnaar bekend geworden. Grote smurf (Pascal) heeft de snelste tijd neergezet. Maar liefst in 18 seconden. Hij wint het vaatje bier maar denkt er wel aan om het aan de nummer 2 te geven als die tenminste op onze receptie aanwezig zijn. Aanstaande zaterdag gaan we er nog een gezellig avond van maken met Vorst Ralph en zijn vrouw Ilse bij de knollekes in Boekel. We zijn zeer benieuwd wie daar gaat regeren in het jaar 2017. Op 3 februari gaan we afscheid nemen tijdens het vliegenvangen van Vorst Ralph en Ilse.