Jarno d'n Urste

Gepubliceerd op 3 februari 2017 om 19:57

BOEKEL - In een bomvolle zaal van La Compagnie, de residentie van carnavals vereniging De Vliegenmeppers, werd vrijdag om elf over elf Vorst Jarno d’n Urste voorgesteld als Vorst der Vliegenmeppers. Jarno van Haandel, is 42 jaar en zal dit jaar de scepter zwaaien over het Mepperrijk, onder het motto:

 

“Nie sputteren mar durtutteren."

Vorst Jarno is getrouwd met Lisette (37). Samen hebben ze een dochter Juul (2). Ze wonen aan het Middenveld in Boekel. In het dagelijks leven is Jarno chauffeur bij van de Heuvel, waar hij hoofdzakelijk rijdt voor Galvano. Lisette is administratief medewerkster bij de gemeente Meierijstad.

Jarno is al eens jeugdprins geweest op de St. Janschool, en prins van d’n Tieleman in 2007. Zijn vader Jan van Haandel was prins bij de Knollekes in Boekel in 1997. Jarno is een fanatiek PSV supporter en voetbalt zaterdags in de zaal bij team La-Compagnie, samen zitten ze bij vriendengroep Vur Sles in Boekel.

Iedereen wordt in de gelegenheid gesteld om Vorst Jarno te feliciteren, tijdens de receptie op zondag 12 februari vanaf 12.11 uur zaal La Compagnie.